Timon Torppa

VARAUSTILANNE Joulukuu, 2019

1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

= vapaa

= varattu

Muut kuukaudetTimon Torppa

Alakerta

Alakerrassa on iso ruokasali, tupa ja kamari. Sisään kuljetaan viihtyisän lasiterassin kautta. Alakerran huoneista löytyy yhteensä viisi petipaikkaa.

Yläkerta

Yläkerrassa teillä on käytössänne 60 m2 upeaksi sisustettua oleskelutilaa, jonka maisemaikkunoista voi ihastella vanhoja haapoja ja tehdä tarkkoja havaintoja mm. harmaapäätikasta. Baaritiskin yhteydessä on darts-tikkataulu sekä iso jalkapallopeli. HUOM! TÄMÄ YLÄKERRAN ISO TILA ON VAIN KESÄKÄYTÖSSÄ! Yläkerrassa sijaitsee kaksi suurta lämpöeristettyä makuuhuonetta. Toisessa on tilava parisänky ja kaksi erillistä sänkyä. Viereisestä makuuhuoneesta löytyy neljä runkopatjasänkyä. Myös alakerran huoneissa voi yöpyä (5 petipaikkaa). Parvekkeella voit nauttia vaikka mannermaisen aamiaisen!

Keittiö

Nykyaikaisen keittiön varusteisiin kuuluu mm. keraaminen liesi, huuva, mikroaaltouuni ja 2 kpl erittäin tilavia jääkaappi-pakastimia. Vanhan ajan tunnelmaa luovat puuhella isoine keittolevyineen sekä leivinuuni. Varustelu: astiasto 15 hengelle, keittoastiat, kahvinkeitin, vedenkeitin, voileipägrilli. Kesäkäytössänne pihassa ovat kaasugrilli, jättimäinen 75 cm muurinpohjapannu ja sähkösavustin.

Molemmissa rakennuksissa WC:t ja suihkut

Talosta löytyy vesi-vessa ja suihku lattialämmityksellä sekä pyykinpesukone. Uudessa saunarakennuksessa on vesi-vessa ja kaksi suihkua lattialämmityksellä sekä pyykinpesukone.

Sauna

Pihapiirissä sijaitsee uusi saunarakennus, jonka lauteille mahtuu peräti 10 henkilöä. Nautinnolliset kylpyhetket tarjoaa terassilla oleva palju. Joen rannassa on myös eksoottinen tynnyrisauna, jonka pyörivät löylyt eivät jätä ketään kylmäksi!

PuuCee

Laadukas kompostoiva ulko-wc pelastaa tilanteen hädän hetkellä!