Timon Torppa

VARAUSTILANNE Syyskuu, 2019

1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

= vapaa

= varattu

Muut kuukaudetPalvelut

Kanoottiretki

Kanootin kapean vesille työnsin!

Kanoottiretki Viralanjärven upeissa maisemissa ammattilaisten ohjauksessa. Kesto 2-6 tuntia.
Tosi tekijöille reitti Hämeenlinnan Alajärvestä Timon Torpan omalle laavulle, matka n. 10 km ja kesto 4 tuntia. Melot kapeaa jokiuomaa virtaavassa Jokilanjoessa vaihtelevissa maisemissa. Laavulla voi reissun jälkeen nauttia eväät kynsitulilla. Laiturilta on mukava mennä uimaan.

Vetouistelu

Kala kiinni!

Oletko koskaan uistellut kuhaa? Nauti kalastuselämyksestä täysin varustellussa uisteluveneessä. Sinä väsytät! Vanajavedellä, kesto n. 4 tuntia. Voit esimerkiksi aloittaa lomasi uistellen, tapaamispaikkana Janakkalan Linnatuuli. Uistelun lomassa kuulet huimia kalatarinoita vuosien varrelta, Porkkalan vesiltä aina Inarin Suironselälle. Tarvittaessa tapahtuma voidaan järjestää uistelukilpailuna usean veneen voimin. Loistava tilaisuus yrityksille! Kysy lisää!

Herkuttelu ankeriaalla

Arvoituksellinen ankerias-savustettuna Sargassomereltä!

Tässä se on! Herrojen herkku, josta olet kuullut puhuttavan. Sinun on nyt mahdollista päästä maistamaan tätä harvoin tarjolla olevaa upean makuista kalaa perinteikkäästi savustettuna. Voit myös osallistua savustukseen ja opit lisää ankeriaan biologiasta, johon liittyy edelleen paljon mystiikkaa. Savustus kestää useita tunteja, mutta lopputulos on sen arvoinen! Yhdistä esim. herkuttelijan pikakurssiin!

Ravustus

Rapu ja ravistus!

Hämärtyvä loppukesän ilta, lähestyt syöttitikkua varovasti, näytät hiukan valoa ja huomaat särjen palan heiluvan. Rapu on syömässä evästä! Nostat hieman hihaasi ja asetat kätesi saksiniekan selkäpanssarin lähelle. Nopea painallus ja kymmenjalkainen kulkija on pyydystetty! Kyllä, meillä voit ravustaa itse, myös merroilla. Tähän voidaan yhdistää rapujen käsittely ja rapukutsujen järjestäminen.

Rapujuhlat

Nyt on piru merrassa!

Kutsu ystäväsi rapujuhliin! Nauttikaa rapuja yritystapahtumassanne! Järjestämme kaiken valmiiksi. Voit itse osallistua ja opetella samalla rapujen käsittelyä sekä valmistamista ja syöntitekniikan. Samalla kuulet faktaa ja fiktiota rapujen biologiasta ja käyttäytymisestä. Haluatko ravustaa itse - katso Rapu ja ravistus!

Leivoskurssi

Herkuttelijan pikakurssi - leivokset lennossa!

Opettele helposti ja hauskasti valmistamaan hyydykekakku sen perinteisen kermakakun sijaan. Yllätä upeilla leivoksilla, jotka olet itse tehnyt. Kondiittorimestarin osaavassa ohjauksessa opit!